Portal: Nu Centraal/Thema Theaterfestivals (2020)

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Zie Nu Centraal voor het actuele thema.

Centraal Thema: Theaterfestivals

Uitmakrt 2012 4.jpg
Uitmarkt 2012 2.jpg

De zomer is weer aangebroken! Normaal gesproken is dit hét moment waarop veel theaterfestivals te bezoeken zijn. In deze Corona-tijden liggen de kaarten net even wat anders: veel van de festivals gaan door in aangepaste vorm, of ze slaan een jaartje over. Desondanks zet de Theaterencyclopedie deze festivals toch in het zonnetje: deze weken staan ze centraal op de website.

Sommige van de theaterfestivals hebben al een eigen pagina op de Theaterencyclopedie. Een heel aantal heeft dit echter nog niet. Hoog tijd dat deze aan de encyclopedie worden toegevoegd.

Bent u dus werkzaam (geweest) bij een theaterfestival, of een festivalliefhebber? En heeft u kennis die u zou kunnen toevoegen aan de Theaterencyclopedie? Alle hulp is welkom! Deel uw informatie en kennis snel met de Theaterencyclopedie, door dit zelf toe te voegen, of door contact op te nemen met de redactie.

Hulp bij het schrijven

Heeft u kennis die u wilt delen op de Theaterencyclopedie, maar heeft u behoefte aan begeleiding? Vindt u het lastig om een foto toe te voegen aan de website, of een tekst te bewerken? Dan helpt de Theaterencyclopedie u graag op weg. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de hulppagina's van de website. Mocht u het antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan vooral contact op met de redactie. Dan proberen we er samen uit te komen.

Suggesties voor bijdragen

Om u een handje op weg te helpen en te inspireren, vindt u hieronder suggesties van festivals waarover geschreven zou kunnen worden.

Zie ook