Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoekenBetrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:

  Rolverdeling en uitvoerenden

  NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

  Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.


    Vastlegging


    Uitvoerenden: NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerenden was via: theaterencyclopedie@uva.nl

    Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen uit de volgende dansers: Hansje van Alphen, Angela Bayley, Eegje Boerema, Andrine de Clerq, Madeleine Duynstee, Greetje Donker, Paula Hinton, Angela Haggenburg, Loes van Ingen, Ank de Jong, Maryska Doom, Els Lankamp, Clazina Nepveu, Ans van Opstal, Milette de Pürkel, Ine Rietstap, Clemmy Schenk, Else Schut, Willy Vroom, Mieke van de Water, Mascha ter Weeme, Nel ter Weeme, Elly Zipper, Betty Stuart, Norman McDowell, Johan Mittertreiner, Job Leerink, Marten Molema, Ian Gordon, Rob Stuijf, Alphonse Pater, Ben de Rochemont, Chris Runge, Sven van Zijl

    Bronnen