Portal:Nu Centraal/Thema O. Festival for Opera. Music. Theatre. (2021)

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Zie Nu Centraal voor het actuele thema.

Centraal Thema: O. Festival for Opera. Music. Theatre.

O Festival for Opera Music Theatre logo.jpeg

Vijftien jaar lang stond het bekend als de Operadagen Rotterdam, maar sinds 2021 ga je naar het O. Festival als je in Rotterdam wilt genieten van internationale operavoorstellingen. De Theaterencyclopedie blikt deze maand vooruit op de komende editie, die dit jaar plaatsvindt van 23 tot en met 29 augustus.

Sinds 2005 vindt er elk jaar een meerdaags festival plaats voor grensverleggende en eigentijdse internationale opera- en muziektheaterproducties. Verschillende Rotterdamse kunstinstellingen werken samen en laten bezoekers een gevarieerd aanbod zien van waar de ontwikkeling van het operagenre op dit moment staat.

De Theaterencyclopedie zet deze maand de makers en locaties centraal die dit jaar aan het festival zijn verbonden. Help mee met het aanvullen en verbeteren van hun pagina's, of neem een kijkje op de overzichtspagina om producties uit de afgelopen vijftien jaar van informatie te voorzien. En natuurlijk zijn andere aanvullingen ook meer dan welkom. Voeg de informatie toe aan de website, of neem contact op met de redactie.

Hulp bij het schrijven

Heeft u kennis die u wilt delen op de Theaterencyclopedie, maar heeft u behoefte aan begeleiding? Vindt u het lastig om een foto toe te voegen aan de website, of een tekst te bewerken? Dan helpt de Theaterencyclopedie u graag op weg. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de hulppagina's van de website. Mocht u het antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan vooral contact op met de redactie. Dan proberen we er samen uit te komen.

Suggesties voor bijdragen

Locaties


Personen


Producenten


Wilt u informatie toevoegen over iets of iemand die nog geen eigen pagina heeft? Doe het zelf via deze pagina, of neem contact op met de redactie.