Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAnnelies van Gramberen
BeroepZanger
DisciplineMuziektheater
TrefwoordenOpera

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Annelies van Gramberen. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Annelies van Gramberen heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Annelies van Gramberen heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Annelies van Gramberen heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Così
IsUitgevoerdDoor
Deschonecompanie 2017/2018 21 mei 2018 Tom Goossens
En atendant MetMuzikaleUitvoeringDoor Rosas VZW 2010/2011 17 oktober 2010

Biografie

Theater / Dans

Een overzicht van de voorstellingen waarin Annelies van Gramberen heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen
Een overzicht van de voorstellingen waarin Annelies van Gramberen staat geregistreerd in de Productiedatabase voor uitvoering muziek: voorstellingen

Bronnen