Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alexei Tsjitsjinadze. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alexei Tsjitsjinadze heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Alexei Tsjitsjinadze heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alexei Tsjitsjinadze heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Francesca da Rimini
InChoreografieVan
Het Nederlands Ballet 1960/1961 16 juni 1961

Biografie

Alexei Tsjitsjinadze was een Russische balletmeester en choreograaf. Hij werkte als zodanig een aantal malen als gast bij Het Nederlands Ballet.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première zijn gebracht met een choreografie van hem, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen