Overleg gebruiker: Milcof

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij TheaterEncyclopedie! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de [[1]] lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Tuja van den Berg (overleg) 7 dec 2015 09:23 (CET)

Suggestie verplaatsen archief Portaal:Centraal

Op 2 maart j.l. heb je de archiefpagina Nu Centraal: Thema Stephen Sondheim (2020) aangemaakt (eigenlijk al eerder, op 17 feb. 2020). De titel van deze pagina kan (binnen de wiki) verwarrend zijn door het gebruik van Nu Centraal: (met de dubbele punt); dit gebruik van de dubbele punt is binnen MediaWiki bedoeld voor het aangeven van een naamruimte. Ook komen de archiefpagina's nu binnen de hoofdnaamruimte terecht (de naamruimte Nu Centraal is ongedefinieerd), wat mogelijk (andere) zoekopdrachten beïnvloed.

Het is binnen MediaWiki gebruikelijk om archiefpagina's als een sub-pagina aan te maken, van de pagina waarvan zij de inhoud archiveren. Sub-pagina's hebben een forward slash in de titel, als volgt:

<naam van de hoofdpagina>/<naam van de sub-pagina>
Voorstel
Verplaatsen van de betreffende archiefpagina naar Portal:Nu Centraal/Thema Stephen Sondheim (2020). Toekomstige archiefpagina's kunnen dan op analoge wijze worden toegevoegd.

Bmulckhu (overleg) 11 mrt 2020 07:55 (CET)


Bovenstaande lijkt me een goede oplossing! Ik zal het verplaatsen.

--Milcof (overleg) 11 mrt 2020 09:05 (CET)