Overleg gebruiker: Bmulckhu

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Welkom bij TheaterEncyclopedie! We hopen dat u veel goede bijdragen levert. Waarschijnlijk wilt u de [[1]] lezen. Nogmaals, welkom en veel plezier! Floortje Bakkeren (overleg) 5 sep 2017 10:09 (CEST)

Semantisch Formulier verdwenen

Dag Bart, Het zoekformulier voor semantische zoekopdrachten is plotseling verdwenen, weet jij hoe dat komt? zie: http://theaterencyclopedie.nl/wiki/Speciaal:ZoekopdrachtUitvoeren Groetjes,

Gonneke

Hoi Gonneke, het was mij ook al eens opgevallen..., maar ik weet niet of dit nieuw is of hoe het is ontstaan. Wij werken alleen op de Test-TE (en daar werken we met een nieuwere versie van Semantic MediaWiki. Misschien dat onderstaande je nog verder kan helpen:

Bmulckhu (overleg) 21 feb 2018 16:26 (CET)

Bart,
Dankjewel, daar kom ik een eind mee. Het was er zojuist plotseling weer, maar nu krijg ik weer een foutmelding. Heel vreemd. Is nog iets om uit te zoeken denk ik.

Groetjes, Gonneke

De fout heeft te maken met de Extensie "SemanticForms", die sinds 2016 is vervangen door een nieuwe extensie ("PageForms"). Bij de eerstvolgende upgrade van MediaWiki zal ook deze extensie dus geüpgraded worden (waarmee deze fout -hopelijk- verdwijnt). Bmulckhu (overleg) 21 feb 2018 16:38 (CET)