Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Unknown.png

NaamBLUSH
DisciplineDans
TrefwoordenShow
 Website


Informatie

Blush is de naam van een moderne dans/show groep, die bestaat uit de Nederlandse dansers/acteurs Paul Boereboom, Boris Schreurs en Bobby Snijder. Drie excentrieke multitalenten die bekend staan om hun eigentijdse voorstellingen. De performers laten in hun energieke optredens zowel hun vrouwelijke als hun mannelijke kant zien. Blush zoekt grenzen op en schopt met hoge hakken tegen hokjesdenken en stereotypen.

In hun multi-disciplinaire performances speelt dans een belangrijke rol. Centraal bij de voorstellingen staat het overbrengen van vrijheid en entertainment. Blush is een samenwerking aangegaan met Pim Veulings en Davide Cocchiara. Twee talentvolle makers uit de moderne danswereld (Ann van den Broek, De Nederlandse Opera, Dansgroep Amsterdam) Dit resulteert in een unieke fusion van stijlen die garant staat voor een spannende avond.

Blush speelde met veel succes de voorstellingen "Bowie" en "SEX" op theaterfestival De Parade en stond met een avondvullend programma in Felix Meritis.

Voorstellingen

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen die onder deze naam als producent in première zijn gebracht, voor zover geregistreerd in de productiedatabase

 
Bowie - BLUSH - 2013-06-12
Sex - BLUSH - 2014-07-07

Bronnen