Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Anouk Friedli

UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anouk Friedli. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anouk Friedli heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Anouk Friedli heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anouk Friedli heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Scènes uit een toekomstig gedeeld verleden
Co-producent
Stichting Theater Het Amsterdamse Bos 2020/2021 28 juli 2021 Anouk Friedli, Karlien Torfs
Scènes uit een toekomstig gedeeld verleden Regie Stichting Theater Het Amsterdamse Bos 2020/2021 28 juli 2021 Anouk Friedli, Karlien Torfs
Scènes uit een toekomstig gedeeld verleden Auteur (schrijver libretto, scenario) Stichting Theater Het Amsterdamse Bos 2020/2021 28 juli 2021 Anouk Friedli, Karlien Torfs
Ik heb... iets IsUitgevoerdDoor Toneelgroep Amsterdam 2007/2008 5 maart 2008 Erik Willems, Maartje Ghijsen