Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alexis Fernández. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alexis Fernández heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Alexis Fernández heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alexis Fernández heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Ven
InChoreografieVan
La Macana 2010/2011 13 november 2010
Ven IsUitgevoerdDoor La Macana 2010/2011 13 november 2010

Biografie

Alexis Fernández is een Cubaanse danser, die na zijn opleiding en enige jaren als danser in een aantal gezelschappen aldaar naar Galicië kwam in 2009 en daar samen met de Spaanse danseres Caterina Varela het moderne dansgezelschap onder de naam La Macana oprichtte. Zie verder zijn bio op de website van dit gezelschap.

Theater/Dans

Bronnen