Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Aldo de Benedetti

UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Aldo de Benedetti. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Aldo de Benedetti heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Aldo de Benedetti heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Aldo de Benedetti heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Dertig seconden liefde Auteur (schrijver libretto, scenario) N.V. Het Residentie Tooneel 1940/1941 14 september 1940 Bets Ranucci-Beckmann
Drie dozijn roode rozen Auteur (schrijver libretto, scenario) N.V. Het Nederlandsch Tooneel 1947/1948 28 maart 1948 Cor van der Lugt Melsert (1882-1969)
Wat doe jij hier? Auteur (schrijver libretto, scenario) Amstel Toneel 1967/1968 13 februari 1968 Jos Manche