Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Albe di Verhaeren. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Albe di Verhaeren heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Albe di Verhaeren heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Albe di Verhaeren heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
I brandelli della cina che abbiamo in testa
Co-producent
Holland Festival 1987/1988 15 juni 1988 Marco Martinelli Gabrieli
I brandelli della cina che abbiamo in testa IsGeschrevenDoor Albe di, Verhaeren 15 juni 1988 Marco Martinelli Gabrieli
I brandelli della cina che abbiamo in testa IsGeschrevenDoor Holland Festival 1987/1988 15 juni 1988 Marco Martinelli Gabrieli

Biografie

Albe di Verhaeren werd geregistreerd in de Productiedatabase als auteur van twee toneelvoorstellingen die in Nederland te zien zijn geweest in het Holland Festival 1988.

Theater/Dans

Het alfabetisch overzicht van deze voorstellingen, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen