Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Addy Borgh. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Addy Borgh heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Addy Borgh heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Addy Borgh heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Zonder titel
IsUitgevoerdDoor
Addy Borgh 2003/2004 2 juli 2004
Zonder titel Producent Addy Borgh 2003/2004 2 juli 2004

Biografie

Addy Borgh is de verkorte naam van de Britse acteur, schrijver en stad-up comedian Addy van der Borgh. Hij studeerde voor clown en bewegingstheater aan het Engelse opleidingsinstituut LAMDA. Zie verder de biografie op zijn website.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in Nederland te zien is geweest en waarin hij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen