Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Aad Vogel. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Aad Vogel heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Aad Vogel heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Aad Vogel heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Gust
MetLicht(ontwerp)Van
Toneelgroep Amsterdam 1995/1996 1 mei 1996 Paul Koek, Johan Simons

Biografie

Aad Vogel is een Nederlandse theatertechnicus. Hij was als zodanig verbonden aan de Stadsschouwburg, Haarlem en ontwikkelde zich later als fotograaf.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij hij werd geregistreerd voor het ontwerp van het licht, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase.

Bronnen