Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anibal Pannunzio. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anibal Pannunzio heeft bijgedragen aan 4 productie(s).

Anibal Pannunzio heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anibal Pannunzio heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
En el 40 Choreografie Compañia Argentina Anibal Pannunzio & Magui Danni 1996/1997 24 oktober 1996
Fernando Arrabal Choreografie Compañia Argentina Anibal Pannunzio & Magui Danni 1996/1997 24 oktober 1996
La ciudad Choreografie Compañia Argentina Anibal Pannunzio & Magui Danni 1996/1997 24 oktober 1996
Patio criollo Choreografie Compañia Argentina Anibal Pannunzio & Magui Danni 1996/1997 24 oktober 1996

Biografie

Anibal Pannunzio is een Argentijnse tango danser, die in 1976 een eigen gezelschap vormde waarmee hij tango-voorstellingen gaf in Latijns America en na een optreden in 1986 in Rusland, internationale bekendheid kreeg. Zijn danspartner er assistente is de Argentijnse tango-danseres Magui Danni. In Nederland hebben zij opgetreden onder de naam Compañia Argentina Anibal Pannunzio & Magui Danni. Zie verder zijn website in het Engels.

Bronnen