Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAngie Stardust
Volledige naamMel Michaels
Geboortedatum1939
Geboorteplaats Norfolk, Virginia
Overlijdensdatum"2007-20-21" contains a sequence that could not be interpreted against an available match matrix for date components.2007-20-21
BeroepZanger, Acteur
Externe databases:
IMDb
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Angie Stardust. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Angie Stardust heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Angie Stardust heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Angie Stardust heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Zeedijk Muziek Jazz Extension Dance Theatre 1983/1984 12 november 1983

Biografie

Angie Stardust (1939 – 2007) was een Amerikaanse actrice en zangeres. Zie verder wikipedia in het Engels.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij zij geregistreerd werd voor de muziek, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase