Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png

NaamAmparo Cortés
Geboorteplaats Sevilla
BeroepZanger
DisciplineDans
TrefwoordenFlamenco

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Amparo Cortés. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Amparo Cortés heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Amparo Cortés heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Amparo Cortés heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Zonder titel
Producent
Amparo Cortés 2003/2004 23 januari 2004

Biografie

Amparo Cortés is een Spaanse flamenco zangeres, geboren in Sevilla in een grote zigeuner familie van flamenco vertolkers. In 1978 vestigde zij zich met haar Vlaamse metgezel in België. Zie verder de bio op haar website.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in Nederland te zien zijn geweest en waarvoor zij geregistreerd werd in de Productiedatabase als producent

Bronnen