Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alice Nowa. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alice Nowa heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Alice Nowa heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alice Nowa heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Die Walküre - Richard Wagner
IsUitgevoerdDoor
Rotterdamsche Meifeesten 1906/1907 4 mei 1907 Georg Thoelke
Tannhäuser
IsUitgevoerdDoor
Rotterdamsche Meifeesten 1908/1909 3 mei 1909 Georg Thoelke
Lohengrin
IsUitgevoerdDoor
Rotterdamsche Meifeesten 1908/1909 6 mei 1909 Georg Thoelke

Biografie

Theater / Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen waarin Alice Nowa heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase:

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Alice Nowa, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

.
Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen waarin Alice Nowas heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen.

Bronnen