Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Adrian Klumpes. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Adrian Klumpes heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Adrian Klumpes heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Adrian Klumpes heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
A Day Minute
MetMuziekVan
Nederlands Dans Theater I 2008/2009 13 maart 2009
A Transition
MetMuziekVan
Nederlands Dans Theater I 2009/2010 23 januari 2010
Momento
MetMuziekVan
Nederlands Dans Theater I 2009/2010 24 maart 2010

Biografie

Adrian Klumpes is een Australische musicus en multi-instrumentalist. Zie verder wikipedia en of de bio op zijn website beide in het Engels.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarbij hij geregistreerd voor de muziek, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen