Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAbbie de Quant
BeroepMusicus, Docent
DisciplineMuziektheater
 Website
Externe databases:
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Abbie de Quant. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Abbie de Quant heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Abbie de Quant heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Abbie de Quant heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
De caracal
IsGeschrevenDoor
Stichting Per Quanti? 2007/2008 26 februari 2008 Frans Weisz
Oh beminnelijk litteken: een poëzie-concert MetMuzikaleUitvoeringDoor De Rode, Hoed 16 juni 1992
Oh beminnelijk litteken: een poëzie-concert MetMuzikaleUitvoeringDoor De Rode Hoed 1991/1992 16 juni 1992
De caracal MetMuzikaleUitvoeringDoor Stichting Per Quanti? 2007/2008 26 februari 2008 Frans Weisz

Biografie

Abbie de Quant is een Nederlands fluitiste, die studeerde aan het Brabants Conservatorium en aan de Academie Chigiana te Siena in Italië. Zij heeft sinds 1992 haar eigen serie in de kleine zaal van het Koninklijk Concertgebouw te Amsterdam. Daarnaast is zij als docent verbonden aan de conservatoria van Utrecht en Amsterdam. Zie verder de uitgebreide biografie op haar website en wikipedia.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarbij zij geregistreerd werd als auteurvoorzover geregistreerd in de Productiedatabase

Idem voor de uitvoering muziek

Bronnen