Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anton Ernst. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anton Ernst heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Anton Ernst heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anton Ernst heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Die lustige Wittwe
IsUitgevoerdDoor
Original Wiener Operette o.l.v. Heinrich Zeller 1906/1907 5 oktober 1906 Otto Roland
Der Schützenliesel
IsUitgevoerdDoor
Original Wiener Operette o.l.v. Heinrich Zeller 1906/1907 22 november 1906 Otto Roland
Wiener Blut
IsUitgevoerdDoor
Wiener Operette van Georg Braun 1912/1913 16 juni 1912

Biografie

Theater / Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen waarin Anton Ernst heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase:

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Anton Ernst, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

.
Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen waarin Anton Ernst heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen.

Bronnen