Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anna van Beek-Ristjouw. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anna van Beek-Ristjouw heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Anna van Beek-Ristjouw heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anna van Beek-Ristjouw heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Parsifal
IsUitgevoerdDoor
Wagnervereeniging 1911/1912 18 mei 1912 Anton von Fuchs
Parsifal
IsUitgevoerdDoor
Wagnervereeniging 1916/1917 14 juni 1917 Anton von Fuchs
Parsifal
IsUitgevoerdDoor
Wagnervereeniging 1918/1919 19 juni 1919 Anton von Fuchs

Biografie

Theater / Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen waarin Anna van Beek-Ristjouw heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase:

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Anna van Beek-Ristjouw, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

.
Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen waarin Anna van Beek-Ristjouw heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen.

Bronnen