Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anna Maria Suijkerbuijk. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anna Maria Suijkerbuijk heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Anna Maria Suijkerbuijk heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anna Maria Suijkerbuijk heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
The Gate
InChoreografieVan
ISH Dance Collective 7 november 2013 Marco Gerris

Biografie

Anna Maria Suijkerbuijk is een Nederlandse danseres. Zij studeerde aan de Hogeschool voor Muziek en Dans Rotterdam en ArtEZ hogeschool voor de kunsten in de jaren 2001-2007.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en met een choreografie van haar, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen