Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAlma Post
BeroepSchrijver
 Website
Externe databases:
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alma Post. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alma Post heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Alma Post heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alma Post heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Dingen fan doe
IsGeschrevenDoor
Fryske Toaniel Stifting Tryater 1982/1983 17 maart 1983
Geworpenen of pratend zwijgen, de weemoed van ooit een personage
IsGeschrevenDoor
Theater van het Oosten 1991/1992 21 mei 1992 Pieter Vrijman

Biografie

Alma Post is een Nederlandse kinderboeken schrijfster. Zij studeerde Nederlands aan de Universiteit van Amsterdam in de jaren 1969-1976 en werkte onder andere als toneelrecensent. Zie het profiel op haar website.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarbij zij geregistreerd werd als auteur, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen