Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alexandrine Stefano. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alexandrine Stefano heeft bijgedragen aan 4 productie(s).

Alexandrine Stefano heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alexandrine Stefano heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Vrouw Luna
IsUitgevoerdDoor
Rembrandt Theater (Amsterdam) 1902/1903 1 mei 1903 Karl Wilhelmy
In het Rijk van Indra
IsUitgevoerdDoor
Rembrandt Theater (Amsterdam) 1902/1903 21 mei 1903 E. Waldmann
Flotte Bursche
IsUitgevoerdDoor
Rembrandt Theater (Amsterdam) 1902/1903 8 juni 1903 Karl Wilhelmy
Venus op aarde
IsUitgevoerdDoor
Rembrandt Theater (Amsterdam) 1902/1903 8 juni 1903 Karl Wilhelmy

Biografie

Theater / Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen waarin Alexandrine Stefano heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase:

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Alexandrine Stefano, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

.
Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen waarin Alexandrine Stefano heeft meegespeeld voor zover geregistreerd in de Productiedatabase: voorstellingen.

Bronnen