Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Alberto Novello. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Alberto Novello heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Alberto Novello heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Alberto Novello heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Vague
InChoreografieVan
Dansmakers Amsterdam 2011/2012 11 mei 2012
Vague Uitvoerende Dansmakers Amsterdam 2011/2012 11 mei 2012
What's Left MetMuziekVan Dansateliers 2012/2013 29 november 2012
Wie je ook bent MetMuziekVan Kudde 31 januari 2014

Biogrqafie

Alberto Novello werd geregistreerd in de Productiedatabase als musicus en choreograaf. Hij presenteert zichzelf als multimedia kunstenaar.

Theater/Dans

  • Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarbij hij geregistreerd werd voor de muziek, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem de voorstelling met een choreografie van haar

Bronnen