Hoe maak ik mijn eigen account aan?

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

De theaterencyclopedie werkt met het wikipedia-principe: iedereen kan dus pagina’s aanvullen en corrigeren. U kunt een persoon, theater, voorstelling of gezelschap opzoeken via het zoekveld. U komt dan in de theaterwiki-pagina terecht. U kunt de pagina aanvullen met actuele informatie, zoals een biografie, informatie over een voorstelling, informatie over een theater, producent of gezelschap. Het is een encyclopedie, dus liever geen reclameteksten.

Registreren

Om informatie toe te voegen, moet u aangemeld zijn. Heeft u nog geen account, dan dient u zich eerst te registreren. Als u een account aanvraagt, wordt dit- zo mogelijk binnen een dag - door een medewerker van de theaterencyclopedie goedgekeurd.

  1. Klik op registreren.
  2. Vul alle velden in en geef kort wat informatie over uzelf; dit komt op uw gebruikerspagina te staan.
  3. U ontvangt direct een bevestigingsmail om uw e-mail adres te verifiëren.
  4. Na acceptatie door een medewerker van de theaterencyclopedie krijgt u vervolgens per e-mail een bevestiging dat uw account actief is.
  5. Nu kunt u zelf informatie toevoegen of wijzigen op de Theaterencyclopedie.

Hulp

Voor vragen over het meeschrijven aan de Theaterencyclopedie, kunt u mailen naar redactie Theaterencyclopedie.

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners