TheaterEncyclopedie:Privacybeleid

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Privacy verklaring Theaterencyclopedie

De Universiteit van Amsterdam (UvA) respecteert uw privacy. In deze Privacyverklaring informeert de UvA u over de wijze waarop de UvA met uw persoonsgegevens omgaat. Indien u gebruik maakt van deze website van de UvA of ons anderszins persoonlijke informatie verstrekt, gaat u akkoord met deze Privacyverklaring.

De UvA is aan te merken als de verantwoordelijke voor het verwerken van uw persoonsgegevens in de zin van de Wet bescherming persoonsgegevens. De verwerking van uw persoonsgegevens is door de UvA gemeld bij haar functionaris voor de gegevensbescherming. Deze functionaris voor de gegevensbescherming is aangemeld bij College Bescherming Persoonsgegevens en ziet erop toe dat de verwerking door de UvA in overeenstemming met de Privacyverklaring is.

Doel

UvA registreert uw persoonsgegevens bijvoorbeeld op het moment dat u zich registreert op een van haar websites, zoals de Theaterencyclopedie.nl. Deze persoonsgegevens gebruikt de UvA voor naamsvermelding bij uw bijdragen op haar websites en om u af en toe te kunnen informeren over interessante activiteiten van UvA of door haar zorgvuldig geselecteerde partners. Daarnaast gebruikt de UvA je persoonsgegevens ook voor het samenstellen van gebruikersstatistieken. Verstrekking aan derden

Voor de verwerking van uw persoonsgegevens kan de UvA gebruik maken van dienstverleners, die als bewerker uitsluitend in opdracht en te behoeve van de UvA zullen optreden. Daarbuiten zullen wij uw gegevens niet aan derden verstrekken, tenzij de UvA daartoe verplicht is op grond van de wet.

Cookies

Via onze websites kunnen wij gebruik maken van cookies, eenvoudige kleine bestandjes die door uw browser worden opgeslagen op uw computer. U kunt uw browser zo instellen dat u tijdens uw bezoek aan onze websites geen cookies ontvangt. In dat geval kan het echter gebeuren dat u geen gebruik kunt maken van alle mogelijkheden van onze websites.

Hyperlinks

Onze websites bevatten hyperlinks naar websites van derden. De UvA is niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites en is evenmin verantwoordelijk voor het privacybeleid en het gebruik van cookies op deze websites.

Wijzigingen

De UvA behoudt zich het recht voor om wijzigingen aan te brengen in de Privacyverklaring. Wij adviseren u daarom regelmatig de Privacyverklaring na te lezen op eventuele wijzigingen.

U kunt uw gegevens altijd opvragen, waar nodig laten wijzigen, dan wel verwijderen. Neemt u hiervoor en voor andere vragen over ons privacybeleid gerust contact met ons op.

Laatst gewijzigd december 2014.

Schrijf mee!

Wilt u deze pagina bewerken, corrigeren of aanvullen?

Iedereen kan eenvoudig meeschrijven aan de theatergeschiedenis op de Theaterencyclopedie. Hiervoor moet u ingelogd zijn op uw eigen account. Door eenmalig te registreren maakt u een eigen account aan. Helpt u mee de Theaterencyclopedie compleet te maken?

Fondsen en Partners