Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Verhaal

Ze is met de voetjes naar voren geboren dat betekent geluk.
Ze zal WIN heten OPDAT ZE LUST ZAL HEBBEN OM TE LEVEN.

Onze voeten zoeken naar passen. Ze verwierp de norse droge passen de al te virtuoze, de passen die verbleekt en door gebruik versleten waren, de passen die zinloze beloftes inhielden, passen die geen waarheid bevatten, of verwarrend waren, om tenslotte alleen die passen over te houden die in staat waren de gedachten van de mannen en de intuïtie van de vrouwen met zekerheid te treffen.”

WIN is een dans over mannen, mannelijkheid; stoere binken. Over huilende mannen, moedige vrouwen. Over kwetsbaarheid en de schaamteloze exploitatie daarvan. Over het genot.

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


      Vastlegging

      Bronnen