Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoekenBetrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.


   Informatie

   Sleet van André Manuel

   André Manuel (productie)

   Seizoen: 2003/2004

   Trefwoorden: Cabaret

   Productie: Harry Kies Theaterprodukties

   Kostuums: Bri Manuel

   Lichtontwerp: Adri Karsenberg

   Uitvoerende: André Manuel

   Persbericht SLEET

   Andre Manuel speelt SLEET. Voor sommigen is hij het hoogtepunt van het seizoen. Voor sommigen is hij dat niet. In SLEET zien we Manuel op zijn best. En dat belooft me wat!

   Volgens de Volkskrant is hij een geweldige standup-comedian. Volgens de Ikon is hij de cabaretier met de hamer. En volgens een bezoekster die hem na afloop in de foyer een kleine tien minuten sprak is hij een erg lieve jongen. Hij moet daar zelf heel erg hartelijk om lachen. Manuel speelt SLEET!

   Zie ook André Manuel

   Bronnen