Portal: Nu Centraal/Thema Jeugdtheater (2020)

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Zie Nu Centraal voor het actuele thema.

Centraal Thema: Jeugdtheater

Betovering-logo-beeld-2020-5.jpg

De liefde voor theater begint bij veel mensen al van jongs af aan. Jeugdtheater vormt een belangrijk onderdeel binnen het totale theaterlandschap in Nederland. Hoog tijd dus om het Nederlandse jeugdtheater centraal te stellen op de Theaterencyclopedie.

Omdat jeugdtheater op zichzelf heel breed is, focust de Theaterencyclopedie zich deze maand op personen, voorstellingen en locaties die een relatie hebben met Festival De Betovering; het internationale kunstfestival voor de jeugd tot en met 12 jaar. Van 16 t/m 24 oktober kunnen de kinderen zich in Den Haag onderdompelen in theater- en dansvoorstellingen, films, muziek, workshops en straattheater.

Hieronder vind je een overzicht van pagina's waaraan je zou kunnen bijdragen. Maar natuurlijk is ook andere informatie van harte welkom! Heb jij kennis die hierbij absoluut niet mag ontbreken? Help dan mee en voeg deze toe aan de website, of neem contact op met de redactie.

Hulp bij het schrijven

Heeft u kennis die u wilt delen op de Theaterencyclopedie, maar heeft u behoefte aan begeleiding? Vindt u het lastig om een foto toe te voegen aan de website, of een tekst te bewerken? Dan helpt de Theaterencyclopedie u graag op weg. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de hulppagina's van de website. Mocht u het antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan vooral contact op met de redactie. Dan proberen we er samen uit te komen.

Suggesties voor bijdragen

1-2-3-4--poppetje-van-papier-groot1.jpeg
Fotograaf: Marion Visser
Fotograaf: Hans Gerritsen
Fotograaf: Jeroen Vanneste
Fotograaf: Jean van Lingen

Om u een handje op weg te helpen en te inspireren, staat hieronder een overzicht van pagina's waaraan u zou kunnen meeschrijven. Natuurlijk zijn aanvullingen op andere pagina's ook van harte welkom.

Personen

Gezelschappen


Locaties

Producties


Wilt u informatie toevoegen over iets of iemand die nog geen eigen pagina heeft? Doe het zelf via deze pagina, of neem contact op met de redactie.

Zie ook