Portal: Nu Centraal/Thema Dans (2020)

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Zie Nu Centraal voor het actuele thema.

Centraal Thema: Dans

Nederlandse Dansdagen Logo.jpg

Begin oktober vinden traditioneel de Nederlandse Dansdagen plaats. Waar normaal gesproken Maastricht het centrum van alle evenementen is, vindt het festival dit jaar online plaats. Desondanks ziet de Theaterencyclopedie hierin een mooie aanleiding om deze maand de veelzijdige discipline dans in de spotlights te zetten.

De Dansdagen beleven dit jaar een bijzondere, online editie. Er is onder meer een digitaal podium, waarop een exclusief programma te zien is. Daarnaast zijn er dagelijks online premières te volgen, is het dansMuseum te bezoeken, en zijn er ook dit jaar virtuele residenties van bijzondere makers.

Omdat 'dans' als centraal onderwerp wel héél breed is, focust de Theaterencyclopedie zich deze maand op makers, initiatieven en voorstellingen die een connectie hebben met de Nederlandse Dansdagen, maar natuurlijk zijn overige aanvullingen altijd meer dan welkom! Heb jij kennis die hierbij absoluut niet mag ontbreken? Help dan mee en voeg deze toe aan de website, of neem contact op met de redactie

Hulp bij het schrijven

Heeft u kennis die u wilt delen op de Theaterencyclopedie, maar heeft u behoefte aan begeleiding? Vindt u het lastig om een foto toe te voegen aan de website, of een tekst te bewerken? Dan helpt de Theaterencyclopedie u graag op weg. Neem bijvoorbeeld een kijkje op de hulppagina's van de website. Mocht u het antwoord daar niet kunnen vinden, neem dan vooral contact op met de redactie. Dan proberen we er samen uit te komen.

Suggesties voor bijdragen

Om u een handje op weg te helpen en te inspireren, staat hieronder een overzicht van pagina's waaraan u zou kunnen meeschrijven.

Personen & Gezelschappen

Voorstellingen

Overig

Wilt u informatie toevoegen over iets of iemand die nog geen eigen pagina heeft? Doe het zelf via deze pagina, of neem contact op met de redactie.

Zie ook