In verband met websiteonderhoud is het tussen vrijdag 18 juni 16:00u en (naar verwachting) woensdag 23 juni 11:30u niet mogelijk om bewerkingen te doen op de Theaterencyclopedie. Het bekijken van de websitepagina's blijft wel mogelijk.

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Podium Mozaiek.JPG

NaamPodium Mozaïek,
PlaatsAmsterdam
TypeTheaterzaal
 Website


Internationaal Cultuurpodium

Podium Mozaïek is een internationaal cultuurpodium in Amsterdam-West, gevestigd in de voormalige Pniëlkerk aan de Bos en Lommerweg. Het programma biedt wereldmuziek, theater, kleinkunst en dans uit binnen- en buitenland. Theater RAST is vaste bespeler van het podium.

Verder organiseert Podium Mozaïek regelmatig cultuur-educatieve projecten. Voor of na een voorstelling Is men van harte welkom voor een drankje of een gerecht uit de wereldkeuken van Theatercafé Mozaïek.

Podium Mozaïek geeft Amsterdam-West z'n eigen culturele hart. In het gebouw vindt men verder een aantal kantoor-, studio- en atelierruimten. Podium Mozaïek is tevens beschikbaar voor congressen, bedrijfspresentaties en feesten.

De theaterzaal biedt plaats aan maximaal 300 toeschouwers verdeeld over drie tribunes. Het speelvlak, op een vlakke vloer, Is trapezevormig en loopt daardoor van c.a. 10 meter breed tot c.a. 13 meter breed. De diepte is 12 meter.

Bron: Podium Mozaïek


Website

Meer informatie, zie Website Podium Mozaïek

Premieres

Premiers in Podium Mozaïek, zie Premieres Podium Mozaïek, Amsterdam

Bronnen