Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Biografie

Marja Wouters is een Nederlandse zakelijk Directeur Podiumkunsten, productieleider, actrice, danseres. dansdocente en fotomodel. Als zakelijk leider werkt zij o.a. bij Dance Works Rotterdam {DWR/André Gingras), Haags Kinder en Jongerenatelier, Rotterdams Centrum voor Theater, Rotterdam en Jeugddanstheater ‘Danspasta’. Als productieleider, regieassistent, stagebegeleider o.a. Toneelgroep De Appel, Stichting Theatergroep Den Haag, Theaterbureau Jacques Senf en de dansacademie van de Hogeschool voor de Kunsten Codarts te Rotterdam.

Als actrice speelde zijn o.a. bij het RO Theater. Het Veem Theater en in diverse tv-serie en danste zij o.a. in producties van Joop van den Ende Theaterproducties BV. Voorts was zij werkzaam als dansdocente en evenementen organisator bij de SKVR, het Werkcentrum Dans en bestuurlijk actief bij de Rotterdamse Raad voor Kunst en Cultuur.

Theater/Dans

  • Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en waarin zij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem de voorstellingen met een choreografie van haar
  • Idem de voorstellingen waarbij zij geregistreerd werd voor de productie

TV

Medisch Centrum West

Overig

Codarts, Rotterdam. Toneelschool, Amsterdam. Theaterschool, Amsterdam. Erasmus Universiteit, Rotterdam. Waterlant College, Amsterdam.

Trivia

Marathon, Rotterdam.

Bronnen