Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Keep Going is een danswerk van Hans van Manen op muziek van Luciano Berio (Sinfonia).

Wereldpremière: 19 mei 1971: Ballett der Deutsche Oper am Rhein, Düsseldorf

Context

Deze voorstelling werd gepresenteerd in het kader van en door het Holland Festival

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


   Vastlegging


   NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een complete rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerende was via: theaterencyclopedie@uva.nl

   Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen o.a. uit de volgende dansers:

   Arlette van Boven Käthy Gosschalk Kerstin Lidström Marian Sarstädt Mea Venema Hans Knill Jan Nuijts Moira Bosman Lia Haeken Anja Licher Conny Lodewijk Rita Poelvoorde Anne van Tol Carina Verzijl Yteke Waterbolk Lenny Westerdijk Jon Benoit Nils Christe David Gordon Leon Koning Johan Meijer Harmen Tromp Frans Vervenne Rob van Woerkom

   Bronnen