Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Verhaal

Wat als de moeder wacht op het einde en haar dochter haar dagelijks komt bezoeken? Wat als zoveel niet gezegd is en misschien wel nooit gezegd kan worden? Wat als je na een leven van nabijheid toch vreemden voor elkaar lijkt te zijn? Wat als je gezworen hebt alles anders te doen en nu moet erkennen dat je verpletterend herhaalt wat je van plan was te vermijden? Wat als je wilt dat ze gaat, terwijl je weet, dat het verdriet grenzeloos zal zijn?

Context

Gerardjan Rijnders schreef de tekst en baseerde die op persoonlijk materiaal van de spelers en volgens beproefd Carver-recept wordt de voorstelling gemaakt met eigen inbreng van alle betrokkenen.

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


   Vastlegging


   Video

   Bron: YouTube

   Scènefoto's

   Foto's: Ben van Duin. Collectie TIN.

   Bronnen