Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Unknown.png

NaamFang-Yu Shen
Geboortedatum1982
BeroepChoreograaf
DisciplineDans

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Fang-Yu Shen. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Fang-Yu Shen heeft bijgedragen aan 3 productie(s).

Fang-Yu Shen heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Fang-Yu Shen heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Let It Spin
InChoreografieVan
Scapino Ballet Rotterdam 2013/2014 2 oktober 2013
Smashroom, too
InChoreografieVan
Scapino Ballet, Rotterdam 4 juni 2014
Twools 16
InChoreografieVan
Scapino Ballet Rotterdam 2013/2014 4 juni 2014 Ed Wubbe

Biografie

Fang-Yu Shen is een choreografe uit Taiwan. Zij begon in de traditionele Chinese etnische dans, maar kwam in 2006 naar Europa en studeerde moderne dans aan de Folkwang universiteit te Essen. Zie verder haar profiel op de website van het Scapino Ballet Rotterdam.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gebracht en met een choreografie van haar, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen