Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Verhaal

Ted en Vera verwachten Bob en Sonja. Zij komen barbecuen. Ted en Vera proberen voor hun komst overeenstemming te krijgen over één ding: we gaan het niet over de Ex van Bob hebben. De nieuwe vriendin van Bob, Sonja, is gewoon welkom. Maar de Ex van Bob is wel Trudy's beste vriendin. Voordat Bob en Sonja langskomen moeten, behalve deze discussie, de kinderen naar bed, maar voordat deze hun rijtje vertragingstactieken gebruikt hebben... Als Bob en Sonja arriveren blijkt snel dat de 'afspraak' tussen Ted en Vera gedoemd is te mislukken. Dit leidt tot pijnlijk-komische gesprekken. Vooral Ted probeert de waarheid boven tafel te krijgen over de beginperiode van de relatie tussen Bob en zijn nieuwe vriendin. En passent komen er hierbij nog wat ergernisjes over zijn eigen relatie met Vera boven water. Het stuk gaat over onbeholpen mensen die er naar streven om hun relaties en vriendschappen zo goed mogelijk te organiseren.

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld.


      Vastlegging


      Bronnen