Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken


Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:

  Rolverdeling en uitvoerenden

  NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.

  Op dit moment is er hier geen rolverdeling ingevoerd. Bewerk deze pagina om een rolverdeling toe te voegen.


    Informatie

    Det er ganske vist

    Het Nederlands Ballet

    Seizoen: 1954/55

    Trefwoorden: Ballet

    Choreografie: Sonia Gaskell

    Muziek: Finn Hofding

    Uitvoerenden:

    NB. de redactie van de Theaterencyclopedie is op zoek naar een rolbezettingslijst van een van deze voorstellingen, of meld je wanneer je een van de uitvoerende was via: theaterencyclopedie@uva.nl

    Het tableau van het gezelschap bestond in dit seizoen uit de volgende dansers: Willy de la Bye, Joan Cadzow, Maryska Doom, Milly Emmer, Maria Huisman, Jacqueline Mannechez, Louki van Oven, Janine van Thor, Johanna Zuiver, Jaap Flier, Aart Verstegen, Conrad van de Weetering, Gaby Abbink, Sonja Albring, Mabel Alter, Sonja van Beers, Marian Bigot, Vellah Chaja Colcher, Olga Dzialiner, Janine Gaffel, Rona Haaswijk, Jules Hamel, Guusje van der Hoek, Andrea Jungen, Amanda Langenzaal, Hannie van Leeuwen, Maria Leeuwerink, Louise Pot, Jose Schuurman, Jeanne Struik, Annemarie Verhoeven, Irène de Vos, Rudi van Dantzig, Gérard MacLean, Chris van de Velde, Peter Paul Zwartjes

    Bronnen