Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Geenaffichegevonden.png

TitelDe meester en Margarita
ProducentOrkater
Co-productie metDe Nieuwkomers, Konvooi
DisciplineMuziektheater
Premièredatum6 augustus 2021
Seizoen2021/2022, 2023/2024
LocatieOp locatie
OpmerkingenLocatie: Ketelhuis, Castricum. Deze productie is vanwege de maatregelen rond de COVID-19 pandemie in première gegaan voor maximaal tweederde van de zaalcapaciteit. In 2022 geselecteerd door de Nederlandse Toneeljury als één van de 12 meest indrukwekkende theaterproducties van het seizoen 2021/2022.

Bron: Theatercollectie (Adlib)

TheaterCollectieSelectieJa


Context

  • Deze voorstelling is vanwege COVID-19 in première gegaan voor max. tweederde van de zaalcapaciteit.
  • In 2022 werd deze voorstelling geselecteerd door de Nederlandse Toneeljury als één van de 12 meest indrukwekkende theaterproducties van het seizoen 2021/2022.

Betrokkenen

De onderstaande personen hebben een (in)directe bijdrage geleverd aan de realisatie van de theaterproductie (in voorkomende gevallen op basis van- of uitgaande van een bestaand werk). Aanvullingen zijn welkom.

Auteurs en makers

NB: Op dit moment worden specificaties (bijv. 'assistent', 'dialogen', 'ontwerp') nog niet meegenomen vanuit de premièredatabase. Deze informatie is op te vragen via de Theatercollectie.

Aan de realisatie van deze productie hebben meegewerkt:
Rolverdeling en uitvoerenden

NB: De rolbenamingen zijn veelal direct overgenomen zoals in het originele programmaboekje vermeld, en kunnen zodoende verouderde termen bevatten. Zie ook deze pagina.


      Bronnen