De TheaterEncyclopedie is vernieuwd!

Bestand: Piet Mondriaan.jpg

Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
Oorspronkelijk bestand(618 × 826 pixels, bestandsgrootte: 334 kB, MIME-type: image/jpeg)

Dit bestand komt van Wikimedia Commons en kan ook in andere projecten gebruikt worden. De pagina met de bestandsbeschrijving wordt hieronder weergegeven.

Beschrijving
Datum After 1906
Bron http://archiefdienst.exsilia.net/mondriaan/pagina.php?hid=6&pid=5 Verplaatst vanaf nl.wikipedia naar Commons door GijsvdL met behulp van CommonsHelper.
Auteur anoniem
Unknown author

Licentie

Public domain
Deze afbeelding (of ander mediabestand) bevindt zich in het publiek domein omdat de auteursrechten verlopen zijn en de auteur anoniem is.
Dit heeft betrekking op de Europese Unie en die landen die een auteursrechtentermijn hebben van 70 jaar nadat het werk openbaar werd gemaakt en de auteur diens identiteit nooit geopenbaard heeft.
Belangrijk: Vermeld altijd voor zover mogelijk waar de afbeelding vandaan komt, en verzeker u ervan dat de auteur nooit het auteurschap heeft opgeëist.
Flag of Europe
Warning sign
Noot: In Duitsland en mogelijk in andere landen zijn bepaalde anonieme werken die voor 1 juli 1995 gepubliceerd zijn, auteursrechtelijk beschermd tot 70 jaar na de dood van de auteur. Zie Aktuelle Rechtslage in Deutschland, laatste paragraaf. Gebruik dit sjabloon niet indien de auteur zich publiekelijk geïdentificeerd heeft. Indien het werk anoniem of pseudo-anoniem is (bijvoorbeeld alleen gepubliceerd onder de naam van een bedrijf of organisatie), gebruik dan dit sjabloon alleen voor afbeeldingen die meer dan 70 jaar geleden gepubliceerd zijn. Overweeg voor een werk dat in het Verenigd Koninkrijk openbaar werd gemaakt, het Template:PD-UK-unknown te gebruiken in plaats van dit sjabloon.
Public domain
Dit werk bevindt zich in het publiek domein in de Verenigde Staten omdat het gepubliceerd werd (of geregistreerd bij de U.S. Copyright Office) voor 1 januari 1923.

Dialog-warning.svg
Werken in het publiek domein moeten zowel vrij van auteursrechten zijn in de Verenigde Staten als in het land van herkomst van het werk om te worden gehost op Commons. Indien het werk geen Amerikaans werk is, moet het bestand een aanvullende copyright tag hebben met de auteursrechtelijke status in het land van herkomst.

Oorspronkelijk uploadlogboek

De oorspronkelijke beschrijving van deze afbeelding stond hier. Alle volgende gebruikersnamen verwijzen naar nl.wikipedia.
  • 2007-12-12 18:20 Vincent Steenberg 426×600×8 (57168 bytes) Anoniem. ''Piet Mondriaan.'' 1899. Afkomstig uit http://archiefdienst.exsilia.net/mondriaan/pagina.php?hid=6&pid=5

Bestandsgeschiedenis

Klik op een datum/tijd om het bestand te zien zoals het destijds was.

Datum/tijdMiniatuurAfmetingenGebruikerOpmerking
huidige versie14 okt 2011 11:23Miniatuurafbeelding voor de versie van 14 okt 2011 om 11:23618 × 826 (334 kB)Thot 1New source: Michel Seuphor: Piet Mondrian. Leben und Werk, Verlag M. DuMont Schauberg, Köln 1957, S. 27

Dit bestand wordt op de volgende pagina gebruikt: