Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anneclaar Bijleveld. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anneclaar Bijleveld heeft bijgedragen aan 4 productie(s).

Anneclaar Bijleveld heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anneclaar Bijleveld heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Metamorphosen
MetKostuum(ontwerp)Van
Stichting De Gelaarsde Kat 1983/1984 6 oktober 1983
Oblique
MetKostuum(ontwerp)Van
Stichting De Gelaarsde Kat 1983/1984 6 oktober 1983
Wild Patience
MetKostuum(ontwerp)Van
Ruth Füglistaller 1984/1985 5 juni 1985
Wind Devil
MetKostuum(ontwerp)Van
Nieuwe Dansgroep 1985/1986 18 oktober 1985

Biografie

Anneclaar Bijleveld, ook geregistreerd in de productiedatabase gespeld als Anneclaar Beijleveld is een Nederland kostuumontwerpster.

Theater/Dans

Een chronologisch overzicht van de voorstellingen die in première zijn gegaan en waarbij zij geregistreerd werd voor het ontwerpen van de kostuums, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase.

Op deze plek stond tot voor kort een tabel met het carrièreoverzicht van Anneclaar Bijleveld, maar deze is ondertussen vervangen door het nieuwe overzicht hierboven.
Dit oude informatieblok zal binnenkort worden verwijderd of verplaatst.

Bronnen