Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAnne Marie Sprokkreeff
Geboortedatum1 augustus 1966
Geboorteplaats Brussel
BeroepProductieleider

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anne Marie Sprokkreeff. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anne Marie Sprokkreeff heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Anne Marie Sprokkreeff heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anne Marie Sprokkreeff heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Until.with/out.enough
IsGeproduceerdDoor
Galili Dance 1997/1998 11 september 1997

Biografie

Anne Marie Sprokkreeff (1961) is een productieleider die als zodanig onder andere werkte bij Galili Dance in de jaren 1996-1998. Zij studeerde kunstgeschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam en kunstmanagement aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de periode 1991-1996.

Theater/Dans

Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij zij geregistreerd werd als de productieleider, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen