Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anna Mora. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anna Mora heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Anna Mora heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anna Mora heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Quetzalcoatl
InChoreografieVan
Het Nationale Ballet 1994/1995 19 mei 1995
Quando la terra si rimette in movimento Uitvoerende Het Nationale Ballet 1994/1995 10 februari 1995
Quetzalcoatl MetKostuum(ontwerp)Van Het Nationale Ballet 1994/1995 19 mei 1995

Biografie

Anna Mora is een danseres en dansdocent. Na haar opleiding als danseres, studeerde zij aan de School voor Nieuwe Dansontwikkeling van de Theaterschool van de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten in de jaren 1999-2001. Zij begon vervolgens haar eigen studio en ontwikkelde zich als [1] fitness coach.

Theater/Dans

  • Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarin zij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem de voorstelling met een choreografie van haar
  • Idem de voorstelling waarvoor hij geregistreerd werd voor de kostuums

Bronnen