Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png
NaamAnna Caterina Antonacci
Geboortedatum5 april 1961
BeroepSopraan
DisciplineMuziektheater
TrefwoordenOpera
Externe databases:
VIAF

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anna Caterina Antonacci. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anna Caterina Antonacci heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Anna Caterina Antonacci heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anna Caterina Antonacci heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Idomeneo
IsUitgevoerdDoor
De Nederlandse Opera 2003/2004 4 maart 2004 Ursel Herrmann, Karl-Ernst Herrmann
Altre stelle
IsUitgevoerdDoor
Instant Pluriel 2009/2010 12 mei 2010 Juliette Deschamps

Biografie

Anna Caterina Antonacci is een Italiaanse sopraan, bekend van haar rollen in het coloratuur en Barok repertoire. Zie verder wikipedia in het Engels.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in Nederland te zien zijn geweest en waarin zij is opgetreden, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen