Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken

Andries Hubers

UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Andries Hubers. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Andries Hubers heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Andries Hubers heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Andries Hubers heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
De symphonische lezing - het misverstand taal getoonzet Regie Stichting Theaterunie 1981/1982 6 februari 1982 Chaim Levano, Andries Hubers
De symphonische lezing - het misverstand taal getoonzet Auteur (schrijver libretto, scenario) Stichting Theaterunie 1981/1982 6 februari 1982 Chaim Levano, Andries Hubers
De ui Uitvoerende Holland Festival 1978/1979 1 juni 1979 Kees Hin
De ui Muzikale uitvoering Holland Festival 1978/1979 1 juni 1979 Kees Hin