Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Andrew Visnevski. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Andrew Visnevski heeft bijgedragen aan 4 productie(s).

Andrew Visnevski heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Andrew Visnevski heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Twelfth Night
InRegieVan
Cherub Company London 1983/1984 26 januari 1984 Andrew Visnevski
Stepping out
InRegieVan
Impresariaat Wim Visser 1985/1986 24 januari 1986 Andrew Visnevski
De huisbewaarder
InRegieVan
Nederlands Theaterbureau B.V. 1986/1987 22 oktober 1986 Andrew Visnevski
Victoria
InRegieVan
Jasperina de Jong 1987/1988 28 oktober 1987 Andrew Visnevski

Biografie

Andrew Visnevski is een Engelse regisseur, die in 1993 een toneelgezelschap oprichtte onder de naam Cherub Company London. Zie verder de bio op zijn website in het Engels.

Theater/Dans

Een alfabetisch overzicht van de voorstellingen die in Nederland te zien zijn geweest en die hij heeft geregisseerd, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen