Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Andrea Zehrleyn. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Andrea Zehrleyn heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

Andrea Zehrleyn heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Andrea Zehrleyn heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
A Few Codes for Movement and Sound
MetMuziekVan
Dansateliers 1999/2000 29 oktober 1999
A Few Codes for Movement and Sound MetMuzikaleUitvoeringDoor Dansateliers 1999/2000 29 oktober 1999

Biografie

Andrea Zehrleyn is een Nederlandse klarinettist. Zij studeerde docerend musicus aan de Hogeschool voor de Kunsten Utrecht in de jaren 1984-1989 en aansluitend uitvoerend musicus aan het Koninklijk Conservatorium te Den Haag tot 1992.

Theater/Dans

  • Een overzicht van de voorstelling die in première is gebracht en waarbij zij geregistreerd werd voor de muziek, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase
  • Idem voor de uitvoering van de muziek

Bronnen