Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor André van den Haspel. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

André van den Haspel heeft bijgedragen aan 1 productie(s).

André van den Haspel heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan André van den Haspel heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Geen vlees en geen vis
IsGeproduceerdDoor
Toneelgroep Theater 1982/1983 24 maart 1983 Jochen Neuhaus

Biografie

André van den Haspel werd geregistreerd voor de productie van een toneelvoorstelling die in 1983 in première werd gebracht.

Theater/Dans

Het overzicht van deze voorstelling(en) die in première is/zijn gebracht en waarbij hij geregistreerd werd voor de productie, voor zover geregistreerd in de Productiedatabase

Bronnen