Uit TheaterEncyclopedie
Ga naar: navigatie, zoeken
UploadenAfbeeldingDef.png

Er is nog geen biografie beschikbaar voor Anabel Schellekens. Klik hier om de tekst toe te voegen (je moet hiervoor ingelogd zijn; je kunt je hier hier registreren).
Let op: mogelijk staat er verder op de pagina (onder het carrièreoverzicht) al wel een biografietekst; deze tekst kan dan door middel van eenvoudig “knippen en plakken” in het veld "biografie" worden gezet!

Anabel Schellekens heeft bijgedragen aan 2 productie(s).

Anabel Schellekens heeft gewerkt in de volgende functies:


Het gehele overzicht van voorstellingen waaraan Anabel Schellekens heeft meegewerkt, voor zover geregistreerd in de Theaterencyclopedie:

NB: Bij de carrièreoverzichten zijn de voorstellingen gekoppeld aan de premièredatum. Het kan echter voorkomen dat personen niet aan de première meewerkten, maar pas later bij de voorstelling betrokken raakten.

Curriculum Vitae Theatrum
Productie Functie Producent Seizoen Premièredatum In regie van
Vous permettez? Auteur (schrijver libretto, scenario) Inti vzw 2006/2007 23 maart 2007
Nu Auteur (schrijver libretto, scenario) Laika vzw 2009/2010 30 september 2009
Vous permettez? Uitvoerende Inti vzw 2006/2007 23 maart 2007
Nu Uitvoerende Laika vzw 2009/2010 30 september 2009

Biografie

Anabel Schellekens is een Belgische choreograaf en oprichtster van o.a. het Belgische moderne dansgezelschap onder de naam Inti vzw. Na een studie als civiel ingenieur ging zij in 1993 dans studeren eerst aan de Vlaamse dansacademie te Brugge en aansluitend tot en met 1997 aan het instituut P.A.R.T.S. van Anne Teresa de Keersmaeker. Zie verder haar cv.

Bronnen